Spelregels

Onze spelregels

Onze LEGO® sets zijn duur. Sommige heel duur.... Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld waaraan de huurders zich dienen te houden. Op deze manier kunnen we het voor iedereen leuk houden.

 1. Sets worden gehuurd voor 1 week, 2 weken, 3 weken of 4 weken.
 2. Onze sets worden niet opgestuurd, maar moeten afgehaald en teruggebracht worden op de afgesproken dag.
 3. Meng je eigen Lego NOOIT met de onze. Bouw onze sets op een aparte plaats op.
 4. Kennen we jou nog niet? Dan vragen we een kopie van jouw identiteitskaart bij de eerste verhuur. Wij geven deze gegevens nooit aan derden en bewaren ze enkel voor het afhandelen van de borg. Tip: maak een veilige kopie van de identititeitskaart via de app: KopieID (Apple Appstore of Google Playstore)
 5. De huurprijs en de borg dienen vóór of bij afhalen betaald te worden. De borg wordt binnen de 14 dagen na het inleveren van de set terugbetaald.
 6. Je krijgt de set mee in een box met alle onderdelen, een brick seperator en de spelregels. Bij de sets zit GEEN fysieke handleiding. Je kunt deze handleiding gratis terugvinden op de website of via een handige Lego Bouwinstructies app. (Apple Appstore of Google Playstore). Indien je toch een fysiek exemplaar wilt, kun je deze meekrijgen voor € 5 extra.
 7. De sets zijn deels voorgesorteerd. Graag ontvangen we de set in dezelfde staat terug zoals je hem hebt ontvangen. De sets hebben eigen instructies voor het afbreken, dit wordt bij de set geleverd. Stickers zijn al geplakt en deze dus niet verwijderen, glazen in ramen en deuren laten zitten en minifigs mogen ook in elkaar blijven. Gebruik de brick seperator voor het uit elkaar halen van de sets. Gebruik nooit een mes, tanden of ander scherp voorwerp.
 8. Een set die niet volledig uit elkaar gehaald is, halen wij met plezier voor je uit elkaar. Hier zijn wel kosten aan verbonden, we rekenen hier de prijs van één week huur voor.
 9. Indien je merkt dat een stukje ontbreekt, neem dan altijd contact met ons op, wij zorgen dan dat de set weer compleet wordt. Graag het nummer doorgeven van het missende onderdeel. Dit nummer is te vinden achter in bouwinstructie.
 10. Sommige stukken zijn uniek en niet meer verkrijgbaar. Indien je die stukken kwijt raakt, zou het dus kunnen dat de volledige set aangerekend moet worden. Wij nemen dan contact met je op.
 11. Lever je de set te laat in? Dan wordt een extra week huur aangerekend.
 12. Wij kunnen altijd weigeren om aan jou te verhuren. We zijn trots op onze sets en als we merken dat je er niet voorzichtig mee bent, er geen zorg voor draagt of de regels niet naleeft, zullen we niet meer aan jou verhuren.
 13. Wij verhuren aan personen vanaf 18 jaar.
 14. Bricks4u is een onderdeel van Fryk Internet Services Burgum.